Românii își promovează din ce în ce mai mult țara și dezvoltă afaceri care o pun în valoare ; însă, pe cât de frumoasă este, pe atât de uitată de lume poate rămâne.

Traista Urbană este un marketplace dedicat exclusiv produselor românești, co-fondată de doi tineri, Bogdan Anton și Tudor Copaci.

Lucrurile au evoluat repede: în anul 2015 s-au gândit prima dată să aducă la un loc produsele românești de la diferiți producători, în 2016 au aplicat pentru fonduri europene, iar un an mai târziu le-au și obținut, urmând ca, în februarie 2018, Traista Urbană să livreze deja produse românești către clienți.

Ca Traista Urbană să funcționeze, e nevoie și de tine să le dai un pic de încredere creatorilor români că lucrează bine și frumos. E nevoie și de tine să le spui că aștepți doar lucruri de calitate. Și e nevoie și de tine să cumperi de la ai tăi.

Pe platforma digitală sunt deja 38 de branduri românești, din categorii precum: design românesc, zestre tradițională, alimente tradiționale, artizanat românesc și multe altele. În aceste categorii se reunesc aproximativ 7000 de produse, iar cei doi tineri își doresc să mai adauge și alte categorii și așteaptă producători noi, cu produse 100% românești.

Traista Urbană este un spațiu funcțional (chiar dacă doar digital deocamdată) în care producătorii români pot vinde în siguranță și în care clienții români nu vin doar pentru brandurile pe care le avem pe site, ci vin și pentru că vor să vadă comerț de calitate în România și pentru că vor să vadă producători și creatori români prinzând încredere.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment