Când ai fost ultima oară în situația de a nu duce mașina la service sau de a nu plăti o factură la timp pentru că (pur și simplu) n-ai timp?

Mă cunoșteam cu Cosmin. Abia mă mutasem în apartamentul meu și l-am invitat împreună cu iubita lui pe la noi. El mi-a povestit de activitatea sa la pizzeria la care lucra ca șofer. Îmi spunea că șeful lui este în Anglia și că  l-a însărcinat pe el să facă foarte multe comisioane care nu țineau neapărat de activitatea sa de delivery boy. Eu lucram pe vremea aceea la pâine, agent livrări cu program de la 03:00 până la 12:00.

Mi-a zis că are o idee de afacere dar nu deține resursele necesare pentru a porni și nici nu are o persoană de încredere alături de care să înceapă…

Cosmin Ilies și cu Mihail Iordan sunt doi antreprenori din Iași care au identificat o nevoie generală a oamenilor ocupați și au găsit o soluție care ulterior a devenit business.

Așa a apărut n-aitimp.ro!

Într-o lume în care noțiunea timpului este principalul element pentru a face bani, n-aitimp.ro oferă 3 servicii care te ajută să te focalizezi pe ceea ce știi să faci cel mai bine și să lași pe alții să le facă pe cele pentru care tu nu mai ai timp.

Fie că nu ai timp de făcut cumpărături, să-ți plătești facturile sau ai consumat alcool la petrecere și ai nevoie de un șofer pentru mașina ta… n-aitimp.ro este soluția.

Afacerea începe în luna iunie a anului 2015, atunci când cei doi au schițat planul de dezvoltare și au început treaba. La început totul se făcea “in house”. Clienții veneau din cunoștințe, recomandări, reclame pe facebook ș.a. Pe măsură ce lucrurile au început să se miște, au apărut noi strategii de marketing, noi oportunități și chiar noi servicii.

L-am întrebat pe Mihail: Cum a fost la început?

Ne-a fost foarte greu la început pentru că nu știam dacă piața cere așa servicii, care este clientul nostru ideal, cum ajungem la el și multe altele. Pe parcursul primului an de activitate, ne-am confruntat cu multe situații dificile, mai ales că noi nu renunțasem la job-urile noastre…

Fiind un serviciu nou pe la noi, probabil cea mai mare temere a consumatorului este cea legată de încrederea oferită cuiva pentru aceste servicii, însă din discuția cu cei doi antreprenori, se pare că oamenii au înțeles conceptul și au început să prindă încredere.

Ca planuri de viitor, cei doi își doresc să devină un brand cunoscut pe plan local (Iași) în care oamenii să aibă încredere și (de ce nu?) poate și o dezvoltare pe orizontală spre alte orașe ale țării.

Ideea inedită din mintea celor doi tineri ambițioși și inventivi a prins contur promițător, chiar dacă bugetul alocat nu a fost prea consistent. Dedicare, disponibilitate și integritate sunt cuvintele care îi descriu cel mai bine pe Mihail și Cosmin.

N-aitimp.ro este un bussines care urmărește mai mult decât inventarea unei nevoi și obținerea unui profit: o afacere care se pune la dispoziția noastră, ne scutește de timp pierdut și ne oferă satisfacția de a câștiga mai mult timp pe care să îl investim în activitatea noastră profesională, în timpul petrecut alături de cei dragi și in dezvoltarea noastră personală.

Le dorim succes și cât mai multe #comisioane!

Autor

Detectiv și vizionar al valorilor (in general) umane, îmi place să mă dedic lucrurilor care aduc plus valoare celor din jur. Promovez profesionalismul și apreciez inițiativele deștepte care restartează societatea!

Write A Comment