Compania Iceberg lansează proiectul CUPA. Nu este precum Cupa Mondială fabricată din aur pur, dar are avantajele sale.

Despre ce este vorba?

CUPA (Capital Uman Performant și Adaptabil) este un proiect prin care antreprenorii și managerii, deopotrivă, se vor putea înscrie la cursuri de formare antreprenorială, sesiuni de business coaching și workshop-uri de planificare strategică.

Cine se poate înscrie?

Potrivit iceberg.ro, acest proiect se adresează, în special, industriilor cu potențial de creștere și inovare, cum ar fi: industria lemnului și a mobilei, industriile creative, industria auto și componente precum și tehnologia informațiilor și telecomunicațiilor.

Proiectul durează 12 luni și va cuprinde următoarele activități:

• cursuri de formare antreprenorială pentru 445 de manageri și antreprenori din IMM-uri;
• cursuri de dezvoltare strategică pentru 60 de angajați din departamentele de resurse umane ale IMM-urilor;
• sesiuni de exersare-testare a cunoștințelor, inclusiv prin intermediul unei aplicații-instrument TIC de învățare continuă de la distanță;
• workshop-uri pe tema planificării strategice specifice IMM-urilor, precum: viziune, misiune, obiective, resurse, valori;
• business coaching pentru 100 de manageri și antreprenori;
• 55 IMM-uri sprijinite în elaborarea unei planificări strategice pe termen lung.

Cum te înscrii?

Înscrierile au fost lansate pe site-ul iceberg.ro încă de la începutul acestei luni, locurile la cursurile de formare fiind ocupate în ordinea înscrierilor. Participarea este gratuită, costurile fiind co-finanțate prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment