Glovo este o companie înființată în Barcelona, Spania în anul 2015. În aproximativ 3 ani, aceștia s-au extins în peste 60 de orașe, din 10 țări, de pe 3 continente.

Prin intermediul aplicației Glovo, care este disponibilă în App Store și pe Google PlayStore, clienții pot comanda mâncare de la restaurantul preferat (livrare în mai puțin de o oră), pot recupera obiectele de care au nevoie urgentă, uitate acasă, la serviciu sau într-un taxi sau să comande un buchet de flori, care ajunge direct acasă la destinatar.
De asemenea, pentru persoanele stresate de timp și de sarcinile pe care nu le mai termină, Glovo bifează toate produsele de pe lista de cumpărături, livrându-le acasă în cel mai scurt timp.

GLOVO LIVREAZĂ ORICE

Suntem extrem de entuziasmaţi că am lansat aplicaţia şi în Bucureşti, acesta fiind primul pas al expansiunii Glovo în Europa de Est. Este un moment definitoriu pentru economia on-demand din România şi pentru piaţa serviciilor de livrare, aflate într-o continuă transformare. Viziunea noastră este să punem la dispoziţia cât mai multor oameni cu putinţă confortul pe care îl aduce tehnologia, facilitându-le accesul mai uşor la propriul lor oraş, şi să creem totodată oportunitatea unor venituri suplimentare pentru mii de curieri, a declarat Victor Racariu, General Manager Glovo România.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment