Ana Pitic și Oana Corcodel, studente la “The Entrepreneurship Academy”, singura facultate de business aplicat din sud-estul Europei, au prima lor afacere la doar 20 de ani.

Fustițele cu luminițe sunt fuste din tulle, cu aplicații luminoase, dedicate atât fetițelor și mămicilor, cât și adolescentelor care vor să atragă atenția, să strălucească la propriu.

Proiectul a luat naștere din simpla lor dorință de a găsi o idee de business care să le bucure sufletele și, totodată, să le ajute în activitatea studențească pentru a-și obține creditele prin acest profit. Deși au încercat să dea proiectului tot felul de nume, au optat pentru cel din prezent, clasic și intuitiv, care trasmite cel mai bine ideea produselor.

Afacerea a pornit de la un buget redus, ajungând în prezent să beneficieze de o investiție de 45.000€, care a reprezentat boom-ul afacerii lor, câștigată în urma participării la Imperiul Leilor, o emisiune dedicată tinerilor antreprenori.

“Participarea noastră la Imperiul Leilor a fost acel moment care ne-a schimbat viețile. Ne-am dus acolo pregătite cu toate scenariile financiare posibile și, deși nu ne așteptam să primim investiția cerută, am plecat de acolo cu 45.000€, cu doi investitori și mentori care cred extrem de mult în noi și ne deschid multe uși, dar și cu o vizibilitate enormă în fața întregii țări.” a declarat Ana Pitic, una dintre fondatoarele proiectului


Participarea la Imperiul Leilor
Sursa: Facebook – Oana Corcodel

Ideea este una originală, fetele fiind singurele din țară care creează acest gen de articole vestimentare. În ceea ce privește promovarea, Ana și Oana s-au axat pe mediul offline, “căci aici se simte cu adevărat magia fustițelor noastre”, susține Ana.

Momentan, cele două antreprenoare intenționează să acopere cât mai mult piața românească, fiind vorba de vânzarea a 9000 de fustițe, dar și de o colaborare cu teatre, școli de dans și grădinițe. Ana și Oana nu exclud posibilitatea ca, în doi ani, afacerea lor să se extindă și în plan internațional, având în vedere confecționarea și altor articole cu luminițe.

Autor

Write A Comment