Startup-ul clujean Wello, dezvoltat de o echipă de 13 specialiști în IT, este singurul proiect din România acceptat în programul GoGlobal din cadrul EIT Health.

Ce este Wello?

Platforma bazată pe AI (inteligență artificială), este specializată pentru familiile a căror copii sunt supraponderali. Wello oferă atât informații cu privire la nutriție și un stil de viață sănătos, cât și crearea unor programe și planuri de mese. Astfel, platforma încearcă să schimbe modul în care părinții văd și înțeleg sănătatea copiilor lor.

GoGlobal – cheia spre inovație în healthcare

Programul GoGlobal se desfășoară în perioada iunie-noiembrie, iar companiile selectate au avut de ales locul în care vor merge: Canada sau Israel. Wello este una din cele două companii care vor merge în Israel, unde va beneficia de training-uri în cele mai renumite centre  de inovare în healthcare.

Ce își propune programul GoGlobal?

GoGlobal dorește să ofere companiilor din tehnologie medicală, biotehnologie și sănătate digitală competența necesară pentru expansiunea internațională. Participanții sunt sprijiniți pentru a intra pe piețe noi cu cunoștințe despre sistemele de sănătate din alte țări și informațiile cheie din acest mediu.

Platforma de sănătate Wello, nu este la prima reușită. Aceasta s-a afirmat și la unul dintre cele mai mari târguri internaționale în tehnologie organizate în Europa, unde a câștigat premiul The School Luch Revolution, după cum notează publicația Start-up.ro

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment