Proiectul a fost înființat de Sebastian Gabor (CEO, sales) și Ruxandra Pui (Product manager, COO).

Digitail este o soluție software de management pentru clinici veterinare, care ajută medicii să îmbunătățească relația cu proprietarii de animale (istoric medical electronic, notificări și alerte pentru vaccinări și vizite pe email, programări online), dar și să automatizeze procesele redundante din clinică (programări, consultări).

“În baza acestui sistem, am construit primul carnet digital de sănătate pentru animale – pet.digitail.io. Acesta este o aplicație mobilă pentru proprietarii de animale, unde pot vedea tot istoricul medical care este certificat de medic, recomandări, pot face cereri de programare online și pot ține legătura cu medicul veterinar.” a declarat Sebastian Gabor, co-fondatorul Digitail

Dacă la început, bugetul a fost reprezentat doar de fonduri proprii, după aproape un an, proiectul avea să înflorească în urma unei investiții de peste 200.000€.

Mai exact, după aproape 12 luni, am participat la un accelerator Fast Track Malmo (FTMO) din Suedia, care ne-a adus o investiție de 50k EUR + încă 170k EUR de la alți investitori.

Mai mult, câștigarea celei de-a patra ediții a Startarium PitchDay – Mythbusting edition le-a adus o altă finanțare semnificativă- 50.000€, care i-a ajutat să ducă afacerea la nivel global.

În mai puțin de doi ani, activitatea Digitail a ajuns să se desfășoare în Statele Unite, Australia, Regatul Unit, Africa de Sud, Grecia, Mexic, Iordania, Taiwan, cuprinzând aproximativ 700 de veturi active și peste 200.000 de profiluri de animale.

“La Digitail, vrem să ne asigurăm că răsplătim animalele care ne fac viața mult mai bună. Deși poate pare că animalele nu au nevoie de prea multe pentru a fi fericite, adevărul e că ele sunt ființe complexe care au nevoie de iubire, sprijin, îngrijire medicală.” Sebastian Gabor

Autor

Write A Comment