Mâncarea de tip fast food, deși nu este cea mai sănătoasă opțiune, rămâne în topul preferințelor românilor.

De aceea, The Box vine în completarea gusturilor ieșenilor. Dezvoltat de către Meat Concept Store, acest container transport marfă, transformat într-un pop-up restaurant a cucerit rapid inimile moldovenilor. Fiind amplasat în zona Copou, la numai câțiva zeci de metri de Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza”, meniul oferă o gamă largă de produse, cum ar fi: Salsicia, porcobello, cartofi sau hamburgeri.
Echipa The Box au fost prezenți chiar și la Forza Zu și Afterhills.

De ce să alegi o afacere tip fast-food?

O afacere tip fast-food are numeroase avantaje și este extrem de profitabilă, cu o investiție inițială nu prea mare. Secretul constă în strategie: o rulotă tip fast-food, așezată în imediata vecinătate a spațiilor de birouri ce se dezvoltă în marile orașe, beneficiază instantaneu de un vad comercial existent, produsele recomandate având o creștere ridicată dimineața și la prânz.

Motivele pentru care antreprenorii apelează la o astfel de afacere sunt costurile reduse cu care demarează aceasta, reamplasarea periodică a rulotei, în căutarea unui vad comercial optim, permiterea unor ajustări rapide ale gamei de produse și, mai ales, cheltuielile reduse pe care acest tip de afacere le are în vedere.

De asemenea, dacă ești atras de ideea de a demara cu o rulotă fast-food, poți apela oricând la fondurile europene.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment