In plina criza cu care omenirea se confrunta, exista totusi si business-uri care prospera sau chiar business-uri care se nasc din nevoile actuale. Pentru ca toata lumea si-a mutat activitatea in online, o echipa tanara romaneasca, a pus pe picioare o platforma de gestiune a webinariilor: www.webinarii.ro

Dezvoltatorii platformei au o experienta bogata atat in productia video (peste 10 ani de experienta), dar si in online, cu un background ca programatori si dezvoltatori de website-uri (peste 15 de ani de experienta).

Pentru ca evenimentele ultimelor zile au facut ca cererea de webinarii sa fie imensa, Webinarii.ro a raspuns nevoile celor care si-au dorit webinarii ‘imbracate’ intr-un mod profesionist. Pentru ca exista mai multe platforme internationale care ofera solutia de webinar dedicat (Zoom sau Goto Meeting), nisa de webinar profesionist a ramas neatinsa, astfel incat dezvoltatorii solutiei webinarii.ro au abordat piata romaneasca pentru cei care doresc un webinar care sa si arate bine.

Cu ce vine in plus Webinarii.ro fata de alte platforme dedicate?
Ofera posibilitatea de a crea pagini dedicate pentru fiecare webinar in parte, fiecare webinar putand fi accesat cu date de acces, sau dupa plata unei taxe de acces (pay-per-view). Deasemenea, webinarii.ro ofera si solutii grafice de a ‘impacheta’ continutul video, adaugand burtiere, generic sau cartoane grafice, chiar si pauze publicitare pentru cei care doresc sa monetizeze aceste webinarii prin acest mod. Toate aceste facilitati se pot realiza si ‘remote’, nefiind necesara prezenta echipei de productie in locatia clientului.

Conform dezvoltatorilor platformei, cererile pentru productia de webinarii a crescut cu peste 500% fata de aceiasi perioada a anului trecut.

Chiar daca aceasta criza va trece la un moment dat, dezvoltatorii platformei sunt convinsi ca in aceasta perioada vor fi multe companii si firme care vor prinde gustul webinariilor, urmand ca ulterior sa isi desfasoare evenimentele in acest mod.

Autor

Pasionat de business si jurnalism

Write A Comment