Ce este Soundwaves Tattoo? În primul rând, este un brand românesc, care și-a propus să revoluționeze piața românească prin noutate și se pare că este pe drumul cel bun, obținând, de curând, o finanțare de 100.000€ în urma participării la Imperiul Leilor.

“Soundwaves Tattoo este imposibilul devenit posibil, pentru că încă sunt foarte multe persoane care spun că nu este posibil să redai un sunet în modul în care noi o facem; suntem o echipă care-și doreste să unească oamenii cu persoanele dragi, dar și brandurile cu audiența lor principală.” , a declarat Mihai Lazăr.

Produsul este, în primul rând, o aplicație pentru telefoanele mobile, un salon de tatuaje permanente, cât și un brand de tatuaje temporare. Așa cum sugerează și numele, orice audiogramă poate fi tatuată pe piele și, ulterior, ascultată cu ajutorul aplicației.

Soundwaves Tattoo este lider pe piața din România, aducând o idee nouă în rândul iubitorilor de tatuaje. O afacere care a luat naștere dintr-un buget propriu de 40.000€, ajunge astăzi să se bucure, în urma participării la Imperiul Leilor, de o finanțare de 100.000€ și de sprijinul și încrederea unui investitor puternic, Cristian Onețiu.

“Faptul că am avut 2 oferte, una de la Monica Cadogan (40%) și una de la Cristian Onețiu (35%) , ne-a dovedit încă o dată că ideea noastră are potențial și viitor. Am hotărât să continuăm negocierea cu Cristian Onețiu, nu decât din prisma procentelor, dar și datorită asocierii lui cu tipul nostru de bussines. Așadar, i-am propus să fim 3 părți egale în companie și anume procentul de 33%.”

Dacă înainte de lansare, afacerea s-a lovit de refuzuri în ceea ce privește mediatizarea și promovarea acesteia, după ce conceptul a luat amploare, a devenit foarte cunoscută și se bucură de un adevărat succes, mai ales în rândul tinerilor. Colaborările cu influenceri, participarea la festivaluri cunoscute și reclamele de pe social media atrag din ce în ce mai mulți fani.

Fondatorii proiectului, Mihai Lazăr și Ștefan Duță, consideră că, după o analiză a planului la care lucrează în prezent, ceea ce au realizat până acum reprezintă doar 25% din tot ce înseamnă Soundwaves Tattoo. De altfel, ei anunță că vor să se dezvolte pe mai multe direcții și pregătesc câteva surprize pentru publicul lor.

Autor

Write A Comment