Potrivit Forbes România, Vodafone a avut o creștere de 0,6% față de aceeași perioadă a anului trecut, înregistrând anul acesta, la 30 iulie, un număr de peste 9,6 milioane de clienți, dintre care 8,9 milioane fiind utilizatori ai serviciilor mobile oferite de Vodafone.

În trimestrul trecut, am continuat demersurile pentru a deveni un jucător convergent complet, prin încheierea unui acord pentru servicii wholesale în urma căruia vom lansa pachete de servicii fix-mobil.

Odată finalizată, achiziția UPC România ne va permite să ne consolidăm poziția pe segmentul fix-mobil, Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Veniturile din servicii aferente trimestrului încheiat la 30 iunie 2018 au ajuns la 178,2 milioane de euro şi au rămas constante în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului precedent, în pofida impactului negativ al tarifelor de interconectare (Mobile Termination Rates) de la 0,96 eurocenţi/minut, la 0,84 eurocenţi/minut pentru apelurile de voce mobilă, comunicat de presă transmis redacției bursa.ro.

Vodafone Group are divizii în 25 de ţări, 46 de reţele mobile partenere şi operaţiuni de broadband fix în 18 ţări.

La nivel global, Vodafone Group a înregistrat, la 30 iunie 2018, 534,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 19,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment