Se dă start înscrierilor în programul de accelerare Techcelerator. Începând de astăzi, startup-urile se pot înscrie într-o nouă rundă a programului ce oferă și finanțare, datorită parteneriatului cu GapMinder.

Programul Techcelerator se adresează companiilor specializate în domeniile: IT și software, securitate cibernetică, inteligență artificială (AI) sau machine learning (ML), transformare digitală, soluții IT pentru sănătate, FinTech. Companiile trebuie să se afle în faza Minimum Viable Product (MVP), iar un factor important în etapa de evaluare îl reprezintă și componența echipei.

Startup-urile se pot înscrie pe site-ul oficial, până pe data de 20 septembrie

În urma selecției în programul de accelerare, acestea vor avea parte de sesiuni intensive de business coaching, mentorat, know-how specific în funcție de industria startup-ului și servicii de marketing. Prima rundă de investiție pentru startup-urile incluse în program, constă în 25.000 de euro, din partea fondului GapMinder. În funcție de parcursul pe care îl au startup-urile, acestea pot primi încă o rundă de investiție, care poate ajunge până la 75.000 de euro, convertibilă în acțiuni.

Cluj și București – locurile de desfășurare a proiectului de accelerare

Timp de 10 săptămâni, startup-urile vor avea ocazia să lucreze atât din București, cât și din Cluj, cu peste 40 de mentori, printre care Alexandru Lăpușan, CEO & Founding Partner ZITEC, Bogdan Herea, CEO & Founder PITECHPLUS, Mircea Mihai, CEO EXELO.

Potrivit publicației start-up.ro, programul Techcelerator a ajuns în finala competiției Central European Startup Awards, la categoria „Cel mai bun accelerator sau incubator”.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment