O investiție de 5 milioane de lei se îndreaptă spre platforma de management al afacerii, dedicată start-up-urilor si IMM-urilor din România, OKEY.ro. Investiția vine de la compania de IT din cluj, LIFE IS HARD, listată la Bursa de Valori București.

Prin această finanțare, compania are în plan dezvoltarea a 17 noi module pentru aplicație și mărirea numărului de utilizatori ai platformei.

Acest proiect ne va permite să creștem mobilitatea platformei și să oferim utilizatorilor acces la 17 funcționalități și module noi precum cel de management de resurse umane, managementul activelor firmei sau al relațiilor cu partenerii. O serie de procese complet automatizate, care să eficientizeze activitățile IMM-urilor și să le crească competitivitatea, spune Erik Barna, CEO-ul LIFE IS HARD.

Platformă creată de antreprenori, pentru antreprenori

Platforma OKEY.ro dedicată firmelor mici și mijlocii, oferă acces instant la un complex de instrumente digitale pentru a-și putea gestiona mai ușor afacerea. Setul de module cuprinde: facturator, gestiunea stocurilor, managementul clienților și vânzărilor, calendar, manager de documente, și registru de corespondență. Potrivit publicației Start-up.ro, platforma include un număr de 2.000 de utilizatori, iar mai mult de 25% dintre aceștia vin din stratup-uri.

Compania LIFE IS HARD S.A este specializată în dezvoltarea de aplicații pentru piața B2B. Cu 14 ani de experiență, scopul companiei este de a eficientiza procesele de business, folosind tehnologia ca unealtă.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment