Central European Startup Awards este una dintre cele mai importante competiții din regiune dedicate startup-urilor, iar în România este organizată pentru a treia oară, partenerul național al acestei ediții fiind Impact Hub Bucharest.

După etapa de nominalizare publică și selecția făcută de ambasadorii competiției, Cătălin Teniță (Zelist Monitor), Mircea Vădan (Cluj Startups), Cristi Bârlădeanu (ThinkOut), Adrian Pică (Cowork Timișoara) și Valerica Dragomir (ANIS), 48 startup-uri au ajuns în etapa de vot public și jurizare. Votul public este deschis până pe 31 august, iar platforma de vot poate fi accesată de aici.

Juriul acestei ediții este format din oameni cu o vastă experiență în  antreprenoriat și persoane cheie din industria tech: Alexandru Lăpușan (Zitec), Antonio Eram (NETOPIA mobilPay), Dan Berte (Bitdefender), Florin Filote (eMAG), Ioan Iacob (Qualitance), Irina Ianculescu (Smart Bill), Ioan Cocan (Tremend), Irina Scarlat (Revolut), Marta Ușurelu (Revista Biz), Mihai Matei (Essensys Software), Mihai Rotaru (Clever Taxi), Monica Muntean (Girls in Tech Romania), Vlad Panait (Sparking Capital).

Câștigătorii Central European Startup Awards România, care vor merge mai departe în etapa regională, vor fi anunțați pe 19 septembrie, în cadrul Finalei organizate de Impact Hub Bucharest.

Gala de premiere va fi precedată de conferința cu tema Going Global, unde vor participa, în calitate de speakeri, reprezentanți au unor business-uri cu componente tech care au depășit granițele naționale.

Printre invitații confirmați se numără Mihai Raneti de la CyberSwarm, Xenia Muntean de la Planable și Alexandru Statie de la UiPath.

Accesul la eveniment se face pe bază de invitație. Pentru a solicita o invitație, completați formularul disponibil pe http://bit.ly/participare-cesa.

Faza națională a Central European Startup Awards în România este organizată de Impact Hub Bucharest cu sprijinul sponsorilor Sparking Capital și Rețeaua de Sănătate Regina Maria.

Autor

Pentru că antreprenoriatul este principalul vector al progresului unei comunități. Pasionată de noile invenții, soluții și de potențialul extraordinar al românilor.

Write A Comment