Hubcelerator, programul de accelerare dezvoltat de Impact Hub Bucharest, vine cu o nouă ediție în această toamnă care se va concentra pe industria food. Aceasta a venit în urma cerințelor venite din acest segment pe piață din România.

Programul de accelerare este la a șasea ediție, având în portofoliu peste 130 de startup-uri susținute să crească în cele 10 săptămâni ale programului. În ediția de anul acesta, Hubcelerator Food va susține antreprenorii inovatori din industria alimentară, ce vor să evolueze și să își dezvolte afacerea.

Să faci parte din Hubcelerator Food înseamnă să beneficiezi de toate instrumentele necesare pentru a ajunge cu ideea ta la un prototip valid.

Ne vom asigura că vei primi insight-uri valoroase despre business modeling, inovație, validare și planning, dar și sfaturi aplicate de la experți în legal & contabilitate, marketing, vânzări, finanțare și multe altele, declară organizatorii Hubcelerator Food, pe site-ul oficial.

Ce include programul Hubcelerator Food:

  • Procese și teme clare prin care vei știi cum să ieși pe “teren”, cu ce clienți și parteneri să vorbești și, cel mai important, ce să întrebi (și ce nu);
  • 10 workshop-uri cu experți și antreprenori de la care vei înțelege cum funcționează un startup;
  • Sesiune Mentoring Madness în care vei primi feedback din partea mai multor profesioniști și antreprenori din industrie;
  • 1 mentor dedicat, ales special pentru startup-ul tău pentru întâlniri unu la unu;
  • 3 Monday Meetups în care vei primi feedback și soluții din partea comunității Impact Hub;
  • Contacte directe cu experți din toate funcțiile de business și o diversitate de industrii;
  • Consultanță pentru o campanie de crowdfunding prin care să îți vinzi ideea chiar înainte de lansare;
  • 1 pitch în fața comunității de antreprenori, experți și investitori.

Printre trainerii prezenți se numără: Lucian Grămescu, Incubation Manager Impact Hub Bucharest, Irina Popescu, Business Owner Positive Projects, Shirina Ștefănescu, Co-Founder Legal Way, Mihai Bonca, Fondator Brand Architects. Totodată cei înscriși în program vor avea parte și de mentori precum: Ana Consulea, Fondator Zexe Braserie, Marilena Istratescu, Managing Partner Foodwise, Teodora Juravle, Marketing & Communications Director Vel Pitar.

Înscrierile se pot face până pe data de 14 septembrie, pe site-ul oficial al Hubcelerator Food.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment