Încă din anul 2006, FAN Courier este liderul serviciilor de curierat din România și se află pe locul 12 în Top 100 al celor mai cunoscute și longevive branduri românești și pe primul loc în topul SUPERBRANDS.

A fost înființat în 1998 de către Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrășcanu și este una dintre puținele firme cu acționariat 100% românesc.
Au deschis deja birou în Bulgaria și au anunțat oficial că, din toamnă, vor realiza expansiunea și în Budapesta, Ungaria.

Luăm în calcul ex­tinderea în afara gra­niţelor. Suntem pre­zenţi în relaţia cu Bul­garia şi vom des­chide un birou la Bu­da­pesta la începutul lunii sep­tembrie, vom avea şi un spa­ţiu de depozitare. Suntem în dis­cuţii cu mai mulţi parteneri de acolo pentru a începe o colaborare şi vrem în continuare să ne extindem peste graniţe“,  Adrian Mihai, acţio­nar al Fan Courier.

FAN Courier are o acoperire națională de 100%, 123 de filiale în toată țara și o flotă auto de peste 3100 de vehicule.

VIDEO – Interviu cu Felix Pătrășcanu, CEO FAN Courier

Potrivit statisticilor firmei, în fiecare noapte, mașinile FAN Courier străbat peste 78.500 de metri, acoperind 105 trasee pe întreaga suprafață a țării.

Strategia noastră include și dezvoltarea în regiune, datorită milioanelor de români care muncesc în străinătate și a companiilor străine care desfășoară activități în România. Suntem deja prezenți în Bulgaria și vom deschide din toamnă un punct de lucru cu spațiu de depozitare în Ungaria”, spun reprezentanții FAN Courier.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment