Cornel Amariei este unul dintre geniile României și acum este între primii 20 în programul TOYP internațional.

Cornel Amariei – viitorul Elon Musk, susțin străinii

Cornel are doar 23 de ani. El a învățat să meargă de la 7 luni, citește de la vârsta de 3 ani, la 7 ani avea deja primul website realizat în totalitate de el, iar la 14 ani a primit o medalie internațională pentru un mecanism de siguranță a locuințelor și, până acum, are peste 50 de invenții în curs de patentare.

Cunoscut în lumea întreagă l-au făcut ochelarii pentru nevăzători (.lumen). .lumen este un dispozitiv care înregistrează informații precum mărimea obiectelor din jur, distanța față de ele, direcția și viteza cu care se mișcă și le transformă în impulsuri.

După o scurtă perioadă în care un nevăzător folosește acești ochelari, el poate deveni independent.

Pentru a ajunge în Top 10 cele mai strălucite persoane sub 40 de ani, l-am putea ajuta pe Cornel votându-l aici (click pe profil și apoi like).

JCI TOYP este un proiect internațional, ce are ca scop recunoașterea tinerilor (18 – 40 ani) care excelează în domeniile lor de activitate și care crează schimbări pozitive în comunitate. Prin promovarea acestor tineri, JCI amplifică importanța liderilor responsabili social. Poveștile lor de success, care implică cercetare, determinare și ingeniozitate, servesc drept modele tinerilor, inspiră spre crearea de lideri mai buni, și spre dezvoltarea societății.

Autor

Ramona este redactor și surprinde partea nevăzută a României, o parte frumoasă care crește odată cu poveștile pe care le transmite.

Write A Comment