BT Store este un hub-ul online ce expune soluții de complementare a bankingului pentru antreprenori, lansat pe piață de Banca Transilvania. Acesta vine cu abilități de management al afacerii și rezolvă problemele de facturare, contabilitate primară, gestionarea cashflow-ului și chiar de recrutare a angajaților.

Modelul pe care se bazează, pentru început, BT Store, aduce 10 soluții pentru IMM-uri, cu care Banca Transilvania colaborează în vederea realizării acestui proiect. Acestea sunt: Smart Bill, Blugento, eJobs, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Ebriza, ThinkOut, Calendis Business, REGnet, DocAv şi iFactor.

Vedem provocările cu care antreprenorii se confruntă zi de zi, aşa încât ne-am dorit să înlesnim rezolvarea a cât mai multe dintre acestea. Având acces la o serie de firme cu produse inovative, digitale, care rezolvă probleme reale, am creat BT Store, platformă prin care aceste idei să ajungă la cât mai mulți clienți BT cu spirit antreprenorial, declară Daniel Szekely, Director Coordonator IMM & Microbusiness, Banca Transilvania, pentru publicația wall-street.ro.

Platforma va fi dezvoltată pe parcurs, aducându-se noi idei, parteneri sau oferte, pentru a fi cât mai accesibilă antreprenorilor și pentru a răspunde nevoilor acestora.

BT Store va deveni locul de întâlnire al celor care visează, lansează şi dezvoltă soluții de orice fel pentru antreprenori. Va fi o mare vitrină cu articole pentru IMM-uri. Oameni cu idei se întâlnesc cu echipa noastră de Digital Transformation pentru ca soluțiile lor să poată avea o expunere largă, imediată – pentru că aici sunt cele mai multe IMM-uri, spune Tiberiu Moisă, Director General Adjunct, Banking pentru IMM, Banca Transilvania.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment