A fost anunțată de către stat data de la care firmele mici și mijlocii (IMM) din România se pot înscrie în Programul Comerț 2018,. Prin acest program firmele vor putea obține fonduri nerambursabile de până la 250.000 de lei, de la bugetul de stat, în urma unor criterii.

Data de la care se dă start înscrierilor în program este 21 august. Astfel, începând cu ora 10.00, antreprenorii pot accesa pe site-ul www.aippimm.ro aplicația de înscriere în cadrul programului de comercializare a produselor și seviciilor de pe piață, după cum a anunțat Direcția pentru IMM.

Timp de 10 zile lucrătoare, firmele au posibilitatea de a trimite online planul de investiții

Aproximativ 200 de firme vor putea primi finanțare din partea programului Comerț 2018. Valoarea totală a finanțărilor fiind de 49.949.000 lei. Suma maximă pe care beneficiarii o vor putea primi sub formă de nerambursabilă este de 250.000 de lei, pentru fiecare beneficiar. Astfel, 90% din cheltuieli efectuate sunt achitate prin această finanțare.

Cine poate beneficia de finanțare în cadrul Programului Comerț 2018

În acest program pot beneficia de alocație financiară nerambursabilă (AFN), operatorii economici (microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii), dar și societățile cooperative, în urma îndeplinirii unor criterii, scrie publicația Startupcafe.ro.

Mai multe detalii legate de Programul Comerț 2018, le puteți găsi în documentul de mai jos:

Procedura Comert 2018 by claus_44 on Scribd

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment