Compania SmartDreamers a primit luna aceasta o finanțare de 1,2 milioane de euro din partea GapMinder și Catalyst Romania. Prin acest fond de investiții, compania își propune extinderea la nivel global a operațiunilor SmartDreamers.

SmartDreamers se ocupă de crearea unor soluții de recrutare în mediul online și social media, iar după investiția de 700.000 de dolari obținută în anul 2016, compania s-a axat pe automatizarea proceselor de recruitment marketing. Soluțiile propuse de SmartDreamers au testat mai multe piețe internaționale, având în prezent operațiuni și în Europa, Statele Unite, Singapore și Australia.

În urmă cu 4 ani, priveam cu o oarecare teamă către piața globală de recrutare, dintr-un orășel mic din România. Acum, ne adresăm cu o doză mare de curaj angajatorilor globali. Branduri de top rulează campaniile de Recrutment Marketing în zone ca Statele Unite, Singapore, Australia sau UK, declară Adrian Daniel Cernat, CEO și Co-founder SmartDreamers, citat de start-up.ro.

UiPath, Genpact, Orange, Eaton și Vodafone se numără printre companiile care utilizează soluțiile date de SmartDreamers.

Primii pași în extinderea globală au fost făcuți în Statele Unite și Singapore, unde și-au selectat persoane care se vor ocupa de creșterea business-ului și, totodată, mărirea portofoliului de clienți. Prezent deja pe piața din Europa în Paris, Munchen, Londra, startup-ul vizează extinderea operațiunilor și în spațiul european.

Recrutarea la nivel global impune necesitatea soluțiilor automatizate de recruitment marketing, iar SmartDreamers a dovedit că se poate dezvolta în mod accelerat. Suntem încurajați de parcursul de până acum și ne bucurăm să punem bazele, împreună, creării unui lider global pe piața de recruitment marketing automation (RMA), spune Dan Mihăescu, Founding Partner GapMinder Venture Partners.

GapMinder și 3TS – Catalyst Romania sunt fondurile care au investit cel mai mult în România în ultimii ani, axându-se mai mult pe proiecte din domeniul tehnologiei, aflate în etapa de startup, dar și în cea de expansiune. GapMinder și 3TS – Catalyst Romania, sunt fonduri de investiții atât de capital privat, cât și de capital de risc și au alocat investiții în companii precum vola.ro, elefant.ro, SmartBill, Vector Watch.

Catalyst România a fost primul fond care a văzut potențialul SmartDreamers și a condus runda de finanțare din anul 2016. Suntem mândri să anunțăm consolidarea parteneriatului nostru cu SmartDreamers prin această nouă finanțare. Vom continua să susținem creșterea accelerată și extinderea în piețele globale, adaugă Marius Ghenea, Partener 3TS Capital.

Cele două fonduri de investiții românești, GapMinder și 3TS – Catalyst România, au urcat pe scena primei ediții a evenimentului Luxembourg RoadShow, organizat de către Romlux.

Autor

Interesată de tot ce înseamnă nou, Andreea analizează îndeaproape parcursul antreprenorilor români, urmărind evoluția acestora.

Write A Comment