Da, in sfarsit vine si la noi legea prin care se interzice fumatul in spatiile inchise. Sunt si am fost pro acestei idei insa cineva de acolo de sus de la conducerea tarii a amanat mereu aceasta.

Si deja am auzit intrebarea…

Ii va afecta aceasta pe proprietarii de spatii comerciale de tipul horeca? Baruri, cafenele, restaurante? Adica sa iti bei cafeaua fara sa fumezi? Sau sa iesi afara pentru a putea fuma?

Nu, nu ii va afecta pe proprietarii de localuri deoarece aceasta lege se va aplica tuturor localurilor si fiind peste tot la fel nu vor exista alternative. Ba mai mult este posibil ca acele locatii unde si pana acum nu se putea fuma sa creasca numarul celor care le calca pragul deoarece pana acum singurul motiv pentru care nu erau acolo sa fi fost pentru ca nu se putea fuma.

Urmeaza ca in scurt timp aceasta lege sa fie promulgata de presedintele Romaniei dupa care vom afla si de cand intra in vigoare.

Mai multe detalii despre aceasta pe digi24.ro.

Autor

Detectiv și vizionar al valorilor (in general) umane, îmi place să mă dedic lucrurilor care aduc plus valoare celor din jur. Promovez profesionalismul și apreciez inițiativele deștepte care restartează societatea!

Write A Comment