Se da un eveniment national cu oameni de calibru mare si sponsorii evenimentului care in mare parte erau furnizori de servicii/produse pentru cei de calibru mare.

As vrea sa discutam putin despre sponsori ca si furnizori de servicii.
Tu ca si furnizor de servicii, urmaresti interesele tale, interesele partenerului sau interesele comune?

Se mai da o situatie in care un furnizor de servicii isi urmareste interesele personale (de ordin financiar) si din cauza aceasta partenerii pierd, pierd mult.
Situatia este ca si cum as fi promis ca te promovez pe tine ca firma de taxi cu acte in regula si dupa ceva timp vin si promovez alaturi de tine si UberX care automat poate lua clientii firmei de taxi.

Firma de taxi vine la mine ca furnizor si imi cere sa imi mentin promisiunea si sa promovez doar taximetria legala.
Stii ce a raspuns furnizorul despre care vorbim?

“Daca tu ai avea oportunitatea sa castigi mai multi bani, nu ai face-o?”

Personal consider ca aceasta categorie de afaceristi nu merita luati in considerare in nici un fel de colaborare.
Cum sa iti urmaresti atat de mult doar interesele tale si sa nu te intereseze parerea partenerilor tai care iti aduc practic 90% din venit?

Probabil o sa spui ca articolul asta nu este despre business si iti voi da dreptate! Este despre afaceristi crescuti in piata si cazuti in lumea reala a businessului!

Concluzie
Urmareste-ti interesele atat cat sa iti fie bine si tie si partenerului. Oricum ar fi si oricat ai castiga, hotaraste-te repede si nu fugi dupa doi iepuri fiindca pe buna dreptate ii vei pierde pe amandoi!

Autor

Detectiv și vizionar al valorilor (in general) umane, îmi place să mă dedic lucrurilor care aduc plus valoare celor din jur. Promovez profesionalismul și apreciez inițiativele deștepte care restartează societatea!

Write A Comment